Om os

Trend Mould - Kristian

+18 års erfaring inden for formstøbning

Trend Mould blev grundlagt af Kristian Thagaard tilbage i 2004, der, som en af de første på Grundfos, blev uddannet formværktøjsmager. Kristians uddannelse og mange års erfaring inden for produktion, design og udvikling af plastelementer har gjort det muligt for os at være frontløbere inden for området, når vi snakker plastformstøbning fra prototypeproduktion til volumeproduktion.

Med mere end 18 års erfaring inden for formstøbning, er vi den dag i dag samlet 10 medarbejdere, 30 støbemaskiner på 2 lokationer, hvor vi udfører alt fra standardopgaven til de mere specielle opgaver. Vores medarbejdere har mange års erfaring og varetager dagligt vores kunders behov. Den gode tone er altid i højsædet og vi har altid tid til en kop kaffe sammen med vores gode kunder.

Plastforme af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vores mission har, siden dag ét, været at tilbyde prisvenlige plaststøbeforme til små serier såvel som store serier, uden at gå på kompromis med dine ønsker og behov. Vi benytter os af kreative udviklingsprocesser i tæt samarbejde med dig, hvorved vi kan fremstille specialdesignede forme, der passer præcist ind i dine projekter.

Trend mould

Et tæt samarbejde fra start til slut

Vi står til hvert et tidspunkt klar til at hjælpe dig, således vi bedst og hurtigst muligt kommer i mål med en kvalitetsbevidst og professionel løsning. Vi afholder indledende møder, hvor vi i fællesskab udvikler og designer lige det formværktøj i plast, som du skal bruge i dit projekt.

Vi tror på, at alt er muligt – og derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med dit projekt. Vi har gjort formstøbning nemmere, hurtigere og billigere end nogensinde før, og derfor er Trend Mould din ideelle samarbejdspartner, når I skal ud at finde en professionel leverandør til jeres næste produkt.