Forretningsbetingelser

TREND MOULDS mål er, at du som kunde er tilfreds med både vores samarbejde og med opgavens løsning. For at skabe det bedste grundlag for din tilfredshed, har vi formuleret nogle generelle forretningsbetingelser. Disse gælder for os og for dig som kunde, medmindre vi specifikt har aftalt noget andet.

1. Tilbud, ordre og accept
– Tilbud er gældende i 30 dage fra tilbudsdato.
– Ordre kan først sættes i produktion når kunden har accepteret tilbuddet.
– Ved større ordrer eller ordrer med lang gennemløbstid benyttes fakturereringsplan (40% 40% 20%). 40 % ved ordre, 40 % ved levering og 20 % betales når kunden har godkendt varen.

2. Levering
– Hvis der ønskes ekspreslevering – fx fra dag til dag – så kontakt os for mere info.
– Prisen på fragt samt leveringstiden varierer fra ordre til ordre.
– Vi benytter os af Incoterms 2020 – EX Works.

3. Betaling
– TREND MOULDs betalingsbetingelser er aftalt med hver enkelte kunde.

4. Returret
– TREND MOULD giver ingen returret, da produkterne er specialfremstillet efter ordre.

5. Reklamationsret
– TREND MOULD tilbyder reklamationsret, dog kun hvis kunden opdager fejl og mangler ved produktet omgående efter levering. Hvis kunden ikke reklamerer over fejl og mangler omgående, bortfalder reklamationsretten.

6. Fortrydelsesret
– TREND MOULD tilbyder fortrydelsesret i den forstand, at kunden står inde for alle omkostninger, der vil forekomme ved fortrydelsen.

7. Ansvarsfraskrivelse og produktansvar
– TREND MOULD er i intet tilfælde ansvarlig for driftstab eller anden form for tabt fortjeneste i vores kunders virksomheder direkte eller indirekte som følge af produkter eller ydelser leveret af TREND MOULD.
– TREND MOULD kan ikke garantere for svind, kast eller sugninger. Vi forholder os kun til materiale-datablade.
– Som kunde leverer du en grundig og fyldestgørende mundtlig og/eller skriftlig beskrivelse af opgaven. Dette kan også foregå i samarbejde med os.
– I sikrer, at TREND MOULD har en eller flere kompetente opgaveansvarlige i din virksomhed, som vi kan samarbejde med undervejs i processen. Det er jeres ansvar, at vi hurtigt kan få de informationer, vi skal bruge undervejs i processen.
– I underretter os, hvis det i processen viser sig, at det endelige produkt burde være på en anden måde end det aftalte for, at I får optimal effekt af det. I en sådan situation vil vi hos TREND MOULD gøre, hvad vi kan for, at I – trods vores oprindelige aftale – får leveret et produkt, som I bliver 100 % tilfredse med.

8. Vores forpligtelser
– TREND MOULD løser enhver opgave, som vi har indgået en skriftlig aftale om.
– Vi behandler alle oplysninger om vores kunder fortroligt.
– Vi inddrager jer, hvis der i processen opstår situationer, der gør, at enten betingelserne, processen eller det endelige produkt kommer til at afvige fra det aftalte.
– Vi angiver alle priser eksklusive moms. Den fremgår eksplicit ved faktureringen.

9. Garanti
– TREND MOULD giver garanti på værktøjer. Garantien aftales individuelt ved ordre.

10. Ophavsret
– TREND MOULD fotograferer og beskriver fra tid til anden produktionsprocessen med konkrete produkter på denne hjemmeside og i trykte publikationer. Det gør vi på en måde, så I som kunde forbliver anonym, medmindre vi har fået jeres tilladelse til at bruge jeres virksomhedsnavn.

11. Lovvalg og værneting
– Enhver uoverensstemmelse i henhold til nærværende aftale afgøres i henhold til en dansk ret og efter deres regler.

12. Persondatapolitik
– TREND MOULD tager hensyn til de personlige oplysninger, der er modtaget af jer som kunde.
Vores strukturerede procedurer i henhold til persondata gør, at vi til hver en tid kan oplyse hvordan de benyttes og fremvise hvilke data, vi opbevarer. Hertil, at der ikke bliver opbevaret data, som er overflødige.
Yderligere sikrer vi jer, at jeres data bliver opbevaret på servere, hvor sikkerheden er i top.
Vores oprydningsprocedure sikrer også, at hvis der skulle ske ændringer hos jer som kunde, vil vores data blive opdateret.